Author |
salvador |
Posted: Tue May 26, 2009 1:30 am�� �Post subject: member-member sekalian - komen lagu aku sikit. TQ! |
|
|
|
Nama Band (Joint project - 2 piece band): Enchanted - 3 songs
dua lagi lagu - Own project
---------------------------------------------------------------------
Firstly aku nak bagitau yg aku ni tak tau sepatah haram pun pasal audio setting / software etc. Untuk lagu aku ni, aku guna BR900CD, pakai default setting yg ada kat situ.
Tolong komenlah apa-apa yg patut. Komen b+ve -ve, semuanya dialu-alukan spaya aku nanti boleh improve. Mana-mana nasihat tu, aku betul-betul hargai. terima kasih semua.
Ni link dia:
http://www.myspace.com/bujan9k3sindap
ada lima lagu kat situ. Tajuk lagu dia dlm bahasa Iban ada tiga. Yg dua lagi dlm English.
** untuk drum track, kawan aku yg tolong buatkan. Aku ni Buta IT sikit.. bukan sikit.. banyaaak..  _________________ |"... I don't want you to play me a riff that's going to impress Joe Satriani; give me a riff that makes a kid want to go out and buy a guitar and learn to play ..." - Ozzy Osbourne |
|
Back to top |
|
 |
Master-IB |
Posted: Tue May 26, 2009 11:27 am�� �Post subject: |
|
|

|
alamak aku takde akaun myspace la plak
btw nick bujangkesindap kat youtube tu ko ke bro? lagu diatu aku nemu tu aku suka...rilek je  _________________ ~Emppu Vuorinen \m/ |
|
Back to top |
|
 |
salvador |
Posted: Thu May 28, 2009 12:08 pm�� �Post subject: |
|
|
|
Master-IB wrote: | alamak aku takde akaun myspace la plak
btw nick bujangkesindap kat youtube tu ko ke bro? lagu diatu aku nemu tu aku suka...rilek je  |
ye.. aku le bujang kesindap tu.. (maksudnya batman) hehe.. thanks bro utk komen anda.
aku budak baru belajar nih... nak cuba buat sesuatu dari hobi.. tp mentah sgt kat bab2 audio/recording nih.  _________________ |"... I don't want you to play me a riff that's going to impress Joe Satriani; give me a riff that makes a kid want to go out and buy a guitar and learn to play ..." - Ozzy Osbourne |
|
Back to top |
|
 |
|